Få med deg de seneste nyhetene fra PIAB

Få med deg de seneste nyhetene fra PIAB

Flere spennende nyheter innen vakuum fra markedsledende PIAB


Større er bedre – og vi vet det!

Piab utvider sitt allerede omfattende produktutvalg av sugekopper med størrelser på 150 og 200 mm i diameter.

Disse er utviklet for håndtering av gjenstander med varierende høyde og er ideell for grove eller strukturerte overflater, som for eksempel ubehandlet tre eller store glatte, ikke-lekkende flate overflater som glass eller metallplater.

Koppene egner seg også godt til å håndtere materialer som har en tendens til å lekke, for eksempel pakking og palletering av pappesker.

piGRIP® sugekopper produktbilde


Skumlepper – myk håndtering av ujevne overflater

piGRIP® FLIW er det perfekte valget for å plukke opp gjenstander med en uregelmessig og kompleks overflate. Det finnes i fire størrelser: Ø40, Ø60, Ø80 og Ø120 mm. Uansett størrelse, er alle lepper laget av et mykt EPDM-skum og er tilgjengelige med flere piGRIP®-belgealternativer.

piGRIP® FLIW produktbilde


Myke lepper gir mange muligheter…

Ekstremt grep på mange overflater. For logistikk-, e-handels-, lager- og resirkuleringsapplikasjoner. Veldig bra for håndtering av poser, kartonger, resirkulerte gjenstander og mye mer.

Designet med det slitesterke materiale DURAFLEX® som har samme elastisitet som plastikk, samme slitestyrke som polyuretan, har fantastisk elastisk minne og ”mark free” evner.


Neste generasjon vakuumejektor

piCOMPACT®23 SMART produktbilde

piCOMPACT®23 SMART er en fleksibel og konfigurérbar plattform som revolusjonerer markedet for luftdrevne vakuumejektorer.
piCOMPACT®23 SMARTer basert på COAX® teknologi med integrert kontroll, spesielt utviklet for applikasjoner med robothåndtering. Den kan også leveres med IO-Link for enklere integrering mot styresystemet.

Optimalisert design for høy pålitelighet, fleksibilitet, høy vakuumstrøm og raske syklustider.