Om oss

Om oss

Aratron setter dine ideér i bevegelse

Aratron er en pålitelige og innovativ samarbeidspartner for prosjektering av tverrfaglige løsninger som hjelper deg å realisere dine behov.

Med 30 års erfaring tilbyr et stort utvalg av både lagerførte standardkomponenter samt spesialtilpassede løsninger som kan integreres i nye og eksisterende maskiner. Vår dedikerte tilnærming betyr at vi ikke bare leverer tekniske løsninger, men også at vi forstår dine spesifikke utfordringer og behov for å sikre optimal funksjonalitet og økonomisk levedyktighet.
Uansett prosjektets størrelse eller kompleksitet, er våre teknisk kyndige medarbeidere klare til å samarbeide med deg og finne de beste løsningene som tilfredsstiller dine krav. Vi levere skreddersydde løsninger med fokus på lønnsomhet og bærekraft.

Innovasjon og Partnerskap for Fremtiden
I Aratron har vi et nært forhold til våre produsenter, og vi spiller en aktiv rolle i produkttilpasning og utvikling. Dette samarbeidet gir oss muligheten til å tilby de mest optimale og innovative løsningene på markedet. Ved å samarbeide med oss, vil du øke din konkurranseevne gjennom forbedrede sluttprodukter og økt produktivitet. 

Din Suksess, Vår Målsetning
Aratron AS har som mål å bygge langsiktige kundeforhold som basert på tillit, kompetanse og suksess. Vi ønsker å være din pålitelige partner helt fra starten av dine prosjekter. Ved å bestemme riktig løsning i en tidlig fase, reduserer vi tidsbruk og kostnader knyttet til design og konstruksjon. Dette gir deg muligheten til å fokusere på det som virkelig betyr noe – din suksess.

En del av noe større
Aratron er eid av det svenske handelskonsernet Addtech som utvikler og selger høyteknologiske komponenter og systemer til industrielle bedrifter i Nord-Europa. Konsernet har en omsetning på rundt 14 milliarder svenske kroner til kunder i over 20 land, og sysselsetter over 3 500 ansatte.

Addtech består av omtrent 140 selskaper som alle streber etter å bli markedsledere innenfor sitt nisjeområde. Selskapene er forent av en bedriftskultur der god forretningspraksis og teknisk kompetanse er sentrale begreper. Fleksibiliteten til et lite selskap kombineres med det omfattende nettverket og solide økonomiske ressurser i konsernet.