Elektrifisering av hydrauliske applikasjoner!

Elektrifisering av hydrauliske applikasjoner!

Electrak XD et perfekt valg for elektrifisering av hydrauliske applikasjoner

Den nye generasjonen av elektriske aktuatorer fra Thomson Electrak XD tilbyr større kraft, kompakt design og omfattende beskyttelse mot selv de tøffeste forholdene.
Den har en belastningskapasitet på opptil 25kN.

Electrak XD Thomson

Electrak XD er den nyeste serien av elektriske aktuatorer fra Thomson, -kraftig nok til å erstatte hydraulikk, samtidig som den er mindre, smartere og mer effektiv. Den har unike innovasjoner og funksjoner som gjør den til et åpenbart valg, samtidig som den gir rekke tilleggsfordeler som intern lastholdende brems, støtdemping, manuell betjening, kontinuerlig overvåkning, ulike styringsalternativer, høy presisjon og redusert totalvekt.

Perfekt erstatning for hydrauliske applikasjoner

Overgangen fra en hydraulisk til en elektrisk løsning resulterer i et system med lavere energiforbruk, mindre plassbehov og redusert kompleksitet. Elektriske aktuatorer eliminerer også behovet for vedlikehold, avfall, farer og andre ulemper knyttet til hydraulisk oljeskift, samt potensielle lekkasjer og utslipp.


Robust Design for de Tøffeste Applikasjoner!

Electrak XD

Electrak XD tåler nedvasking og har bestått 500 timers salttåketest. Kan benyttes i temperaturer som spenner fra -40 til +85°C og har beskyttelsesgrad IP67/69K statisk og IP66 dynamisk.


Opp til 1200mm slaglengde


Electrak XD har dynamisk/statisk belastning på opptil 25/32 kN, slaglengde opptil 1200 mm, hastigheter opptil 75 mm/s, arbeidssyklus opptil 100% og levetid opptil 275 000 sykluser.