UniGripper – tilpasset alle opppgaver

UniGripper – tilpasset alle opppgaver

Unigripper – ledende på vakuumgripere

I samarbeid med UniGripper tilbyr Aratron både standard og skreddersydde løsninger for de fleste automatiske håndteringsapplikasjoner. Med vår lange erfaring og mangeårige partnerskap har vi opparbeidet en betydelig kompetanse om hva som er mulig å løse, og hvordan det kan gjøres.

I designfasen er et tett samarbeid nøkkelen til suksess. Dette sikrer at sluttbrukeren får akkurat det som er nødvendig for å optimalisere og sikre produksjon, pakking og håndtering av varer og produkter.

UniGripperMagnetgriper: Et smart alternativ til vakuum

M-Gripper

M-GRIPPER er en serie kundetilpassede magnetgripere fra UniGripper som er et utmerket valg for flere applikasjoner der objektet som skal håndteres inneholder tilstrekkelig med jern for å oppnå et sikkert magnetisk løft.

Disse gripeløsningene kan tilpasses enhver applikasjon ved hjelp av et bredt utvalg av magnettyper der funksjonaliteten i stor grad er styrt av pneumatisk sylindere

UniGripper Co/Light

UniGripper Co/Light

Co/Light-serien består av lette, men kraftige vakuumgripere spesielt utviklet og godkjent for bruk på Coboter (samarbeidsroboter).

Co/Light er skreddersydd for mindre roboter og coboter og finnes i tre standardversjoner, med ytterligere variasjoner innenfor disse tre, avhengig av hva som skal håndteres. Vi tilbyr også skreddersydde løsninger som er tilpasset kundens spesifikke behov innenfor disse variantene. Vakuumgriperne kommer med Quick-feste som er kompatibelt med flere typer roboter.


TimberGripper- optimal for trelastindustrien

TimberGripper

TimberGripper Extreem er spesielt utviklet for krevende håndtering i trelastindustrien, der vått trevirke med mye smuss og rusk ofte skaper utfordringer. Vår nye TimberGripper Extreem-serie er eksepsjonell i denne sammenhengen! Den har mer vakuumkraft enn standardversjonen og er designet for et betydelig høyere flow enn våre tradisjonelle TimberGripper.

I tillegg har den enkle mekanismer for rask demontering av både gummiholderplaten og delbar ventilplate. Ventilplaten er også TUFRAM-behandlet for å minimere harpiksansamling. Dette sikrer en effektiv håndtering av selv de mest utfordrende tømmermaterialene i de mest krevende miljøene.


Sensitiv for støy? Unigripper har løsningen

Silent Power

Silent Power er et plassbesparende, lydisolerende kabinett spesialdesignet for å integrere sidekanalvifter og reverseringsautomater for vakuumgripere. Den reduserer støynivået betydelig fra 80-95 dB ned til 60-75 dB.

Produktet leveres komplett som “plug and play” med alle nødvendige tilkoblinger for viften, reverseringsautomaten og vakuumbegrensningsventilen montert på utsiden av kabinettet.


Silent Power finnes i to varianter, en for flow opp til 1000 m3/t og en for opptil 1500 m3/t.