UniGripper – 25 år kontinuerlig utvikling av skumpute gripere

UniGripper – 25 år kontinuerlig utvikling av skumpute gripere

Les suksesshistorier fra Unigripper

I løpet av de siste 25 årene har UniGripper-konseptet blitt utviklet og utvidet i mange forskjellige retninger: nye bruksområder; nytt tilbehør; forenklet vedlikehold for å nevne noe. Rask og effektiv utvikling av kundetilpassede løsninger er en stor del av UniGrippers suksessoppskrift, mens et bredt spekter av lagerførte standard gripere muliggjør korte leveringstider for mange typer applikasjoner.

UniGripper Co/Light

Co/Light-serien består av gripere som er spesialtilpasset coboter (collabrative roboter). Griperen er tilgjengelig i standardversjoner i tre forskjellige størrelser, og består av en innvendig struktur av metall som er dekket av lette og myke materialer som gir en kraftig griper med lav vekt.

TimberGripper – optimal for trelastindustrien

UniGrippers patenterte ventilsystem gjør det mulig for griperen å kontrollere vakuumstrømmen kun til områder av griperen som er i kontakt med materialet som skal håndteres.
Dette ventilsystemet har vært en stor bidragsyter til UniGrippers suksess siden lanseringen for 25 år siden.
Timbergripper leveres nå som standard med delbar ventilplate der ventilkulene sitter, som gjør rengjøring av støv og harpiks langt enklere enn tidligere.
Dette gjør TimberGripper spesielt godt egnet i trelastindustrien med støv og harpiks som gjør at det er større behov for rengjøring.

Delbar ventilplate fås også i tradisjonell Unigripper der miljøet tilsier at dette er fornuftig å ha.

Et komplett tilbehørsprogram

En skumputegriper fra UniGripper kan være alt fra en enkel griper med tilkobling for en slange og festehull for en robot eller maskin, til et komplett robotverktøy med mange ekstra funksjoner og tilbehør. Tilleggsfunksjoner kan være kroker og sylindere for håndtering av paller og avstandsstykker eller sidestøtter for produktsikring. Tilbehøret inkluderer et bredt spekter av løsninger for enkel installasjon av vakuumslange og løsninger for å detektere posisjonen av gjenstandene som skal løftes. I samarbeid med UniGripper utvikler vi kundetilpassede løsninger basert på erfaring fra tidligere prosjekter og utvikling av nye løsninger.

Eksempler på applikasjoner med Co/Light