piGRIP® – med BGI poselepper

piGRIP® – med BGI poselepper

PiGRIP poselepper får grep om det meste

piGRIP® er en familie av konfigurerbare sugekopper med mange kombinasjoner som gir perfekt passform for alle typer plukkoperasjoner. BGI-Lip (piGRIP® pose lepper) er perfekt for å plukke kraftige plastposer eller stående poser fylt med tørr eller våt mat eller andre stoffer.


Nå med enda mykere lepper…

piGRIP sugekopp produktbilde

Den forbedrede konstruksjonen av BGI-2-leppen gir også gode muligheter for å plukke tynne ømtålige plastposer. Du velger type leppe, belger, støtte og passform for dine behov.

BGI-Lip (piGRIP® poseleppe) har en høy kropp som hindrer at tynne poser eller plastfilm suges inn i koppen, noe som gir et bedre grep. Poseleppene er produsert med FDA/EU-godkjente materialer og anbefales for bruk i næringsmiddelindustrien.

Den er produsert i holdbare slitesterke materialer med høyere løftekapasitet sammenlignet med vanlige, lignende sugekopper.


Piab Softgrip

Piab presenterer et nytt myk-gripe verktøy piSOFTGRIP®, utviklet med hensyn til automatisering i næringsmiddelindustrien. Den vakuumbaserte griperen har et svært mykt grep som er spesielt godt egnet for skjøre og lette gjenstander med uregelmessig form.

piSOFTGRIP® fåes med to eller tre gripefingre og en vakuumenhet, alt laget i ett stykke, noe som gir en enkel og robust griper. Siden gripekraften er vakuumstyrt, kan den enkelt justeres og styres med vakuumnivået.

piSOFTGRIP griper produktbilde


Neste generasjon vakuumgenerator

piCOMPACT vakuumejektor produktbilde

piCOMPACT®23 SMART vakuumgenerator er en fleksibel og konfigurerbar plattform som revolusjonerer markedet for luftdrevne vakuumgeneratorer.

Konfigurerbar vakuumejektor basert på COAX® teknologi med integrert kontroll, spesielt utviklet for robothåndteringsapplikasjoner. Den kan også leveres med IO-Link for enklere kontroll av applikasjonen.

Optimalisert design for høy pålitelighet, fleksibilitet, høy vakuumstrøm og raske syklustider.