Neugart planetgir-når kvalitet og presisjon teller

Neugart planetgir-når kvalitet og presisjon teller

kompakte kvalitetsgir med høy presisjon

Aratron er forhandler av gir fra tyske Neugart som produserer industrielle gir med høy kvalitet og ytelse. Du kan velge blandt et bredt spekter av gir som hjelper deg å løse de fleste oppgaver. 

Neugart planetgir produktbilde


Neugart har gjennom et halvt århundre utviklet gir for de fleste industrisektorer. Deres mekaniske og industrielle ekspertise omfatter alt fra automatisering og robotikk til mat og emballasje til medisin og farmasøytisk industri. Med støtte i Neugarts erfaring og bransjekunnskap er vi i stand til å støtte våre kunder med de mest utfordrende oppgavene og tilby de nyeste teknologiene og løsningene.


Hygieniske planetgir -helt rent – helt enkelt

Hygeniske planetgir

Neugart har utviklet et hygienisk gir for bruk i mat-, farmasøytisk og kosmetisk industri. Dette er det første og eneste plantgiret på markedet som oppfyller de strengeste internasjonale hygieniske designstandardene i samsvar med 3-A RPSCQC.

Neugart HLAE

Hygenisk maskindesign
Med Neugart HLAE åpner det seg mulighet for å tenke helt nytt innen hygienisk maskindesign. I stedet for å kapsle inn komponenter på maskinen gir dette giret mulighet for en åpen konstruksjon som forenkler renhold og vedlikehold.


Planetgir med påmontert tannhjul for maksimal ytelse

Planetgir med tannhjul produktbilde

Neugart planetgir med tannhjul tåler inntil 30kN belastning og hastigheter opp mot 650m/min. 

Tannhjul og gir produktbilde

Tannhjul og gir fra samme leverandør
Velg hjul med rette eller skråstilte tenner i kombinasjon med en egnet girkasse i det brede sortimentet til Neugart. Dermed er du sikret samme høye kvalitet på tannhjulet som på giret. Dette gjør deg i stand til å løse de fleste oppgaver.