BRECOprotect® – Perfekt til maten 

BRECOprotect® – Perfekt til maten 

Breco – Et sikkert valg til alle oppgaver


Tannremmer for næringsmiddelindustrien

Tannremmer av polyuretan sertifisert for bruk i næringsmiddelindustrien hvor bruken av maskinkomponenter er underlagt strenge hygienekrav. BRECO tilbyr tannremmer som er spesielt beregnet for dette bruksområdet. Stålkordene i BRECOprotect®- serien er fullstendig innestøpt slik at disse ikke kommer i kontakt med maten eller at de forringes gjennom kontakt med vann og vaskemidler.
Tannremmene har også helt glatte overflater som forhindrer avleiringer og gjør rengjøringsprosessen raskere og enklere.


Blå = næringsmiddel

Den blå fargen på BRECOprotect® tannremmene oppfyller gjeldende fargekrav til næringsmiddelindustrien. Alternativt tilbyr BRECO® og BRECOFLEX® tannremmer laget av gjennomsiktig materiale med rustfrie stålkorder. 
BRECOprotect® er tilgjengelig som åpen lengde eller skjøtede tannremmer.


Tilgjengelige dimensjoner


Riktige tannremmer i maskinen

Med Aratrons tannremdrifter står det aldri stille. I tillegg til markedets bredeste utvalg av tannremmer, har vi høy kompetanse innen dette fagfeltet. Rådfør deg med oss og bruk vår erfaring og kunnskap for raskt å komme frem til beste løsning.


-Godt nok

Et prisgunstig alternativ for prosjekter der det ikke er behov for maksimal styrke eller tolleranse.
Med BRECO classic tilbyr vi et bredt utvalg av prisgunstige tannremmer i tillegg til vårt standard produktsortimentet. Ikke alle bruksområder krever maksimal holdbarhet eller toleranser. BRECOClassic-serien består av mange varianter hvor du kan velge mellom ulike tannprofiler og belegg.