Planetgir med påmontert tannhjul for maksimal ytelse

Applikasjoner med tannstangdrift inkluderer et planetgir med påmontert tannhjul. Neugart tilbyr nå dette som en komplett løsning i sin portefølje av planetgir. Det kan velges tannhjul med rette eller skråstilte tenner som kombineres med egnet gir blant åtte forskjellige planetgir-serier.

Når den roterende bevegelsen fra motoren i en tannstangdrift omdannes til en lineær bevegelse, påføres tannhjulet store radiale og aksielle krefter. De ferdige kombinasjonene med planetgir/tannhjul er beregnet for å tåle dette. Med planetgirene som er spesielt utviklet for tannstangdrifter sammen med egenproduserte tannhjul blir dette en meget driftssikker kombinasjon. Dette garanterer best mulig samspill mellom tannhjul og gir.

Akselen i girkassene har kraftige koniske og skrånende rullelagre som er ekstremt stive. Dette sikrer dynamikk og presisjon selv ved tunge laster som skal beveges.

Neugart tilbyr et bredt utvalg av girkassemodeller, størrelser og utvekslingsforhold som kombineres med ønsket tannhjul.
Dette gjør det mulig å bevege intil 30kN i hastigheter opp til 650 m/min.

 

Se øvrige produkter fra Neugart