Industriaktuatorer

For industrielle applikasjoner er disse aktuatorene økonomiske i forhold til tekniske data, noe som gjør valget av å erstatte hydraulikk og pneumatikk interessant. Utallige kombinasjoner av slaglengde og hastighet / effekt betyr at det er aktuatorer som passer ditt bruksområde.

 

 

 

 

 

 

Hiwin aktuator LA5Dette er en aktuator L4

4000N

sadlkfj

asdfsfasdf

asdf jalskdfjlk lksjdflksjdf

 

sadfølkjasdølkfjaslødkfj alksjdflkj  asdølkfjasøldkjf  asøldkfjølkja aølksdjfløkja ølkajsdf

 

 

d16

B – sugekopp med kort belg

Sugekopp med kort belg som kan håndtere objekter med nivåforskjeller og varierende form. Belgen gir også en viss løftebevegelse, som kan utnyttes til å separere tynne detaljer.

Finnes i følgende diametre:

5mm, 8mm, 10mm, 15mm, 20mm, 30mm, 40mm, 50mm, 75mm, 110mm og 150mm ugekopp med kort belg som kan håndtere objekter med nivåforskjeller og varierende form. Belgen gir også en viss løftebevegelse, som kan utnyttes til å separere tynne detaljer. ugekopp med kort belg som kan håndtere objekter med nivåforskjeller og varierende form. Belgen gir også en viss løftebevegelse, som kan utnyttes til å separere tynne detaljer. ugekopp med kort belg som kan håndtere objekter med nivåforskjeller og varierende form. Belgen gir også en viss løftebevegelse, som kan utnyttes til å separere tynne detaljer.

Datablad

 

 

 

stepptestB – sugekopp med kort belg

Sugekopp med kort belg som kan håndtere objekter med nivåforskjeller og varierende form. Belgen gir også en viss løftebevegelse, som kan utnyttes til å separere tynne detaljer.

Finnes i følgende diametre:  5mm, 8mm, 10mm, 15mm, 20mm, 30mm, 40mm, 50mm, 75mm, 110mm og 150mm

 

 

 

 

UniGripper1DirectPower Serien

  • Utgangseffekt opp til 60Ncm
  • Spenning 12 / 24 / 36VDC
  • Størrelser 38 / 52 / 64 / 77mm
  • 2 polet
  • Kan leveres med forskjellige gir løsninger