Hygieniske planetgir

Med HLAE har Neugart utviklet et planetgir for bruk i mat-, farmasøytisk og kosmetisk industri. HLAE oppfyller de høyeste hygienestandardene innen disse områdene.

Dette er det første og eneste planetgiret på markedet som oppfyller de strengeste internasjonale hygieniske designstandardene i samsvar med 3-A RPSCQC. American testing institute 3-A Sanitary Standards Inc. (3-A SSI) har nå fornyet sertifiseringen. Revisjonen av 3-A SSI er frivillig, men regnes som den høyeste standarden på markedet.

Pakningene til HLAE er også FDA-sertifiserte, og er derfor tillatt for bruk i kontakt med mat. Smøringen er anerkjent av American National Sanitation Foundation (NSF) som H1 og er derfor også godkjent som matkompatibel.

HLAE har et rundt design med glatte overflater, som hindrer muligheten for at smussavleiringer og mikroorganismer til å feste seg til giret. Overflatematerialet er i elektropolert rustfritt stål 1.4404 med en svært høy overflatekvalitet på Ra < 0,08 μm. Flensflatene i girkassen forsegles ved hjelp av en spesiell O-ring på en slik måte at ingen bakterier kan trekkes inn kapilært. Tetningsmaterialet består av matkompatibel plast med høyt varmtvann- og dampbestandighet.

HLAE planetgiret er tilgjengelig i tre størrelser med utveksling fra 3 til 100 og dreiemoment fra15 Nm til 170 Nm.

 

 

Se øvrige produkter fra Neugart