Aratron ny forhandler for Camozzi Pneumatikk

Etter 25 år i markedet utøker Aratron AS nå sitt produktspekter til også å omfatte pneumatikk

Etter 25 år i markedet utøker Aratron AS nå sitt produktspekter til også å omfatte pneumatikk.

Aratron AS prosjekterer og selger komponenter, delsystemer og løsninger innen områdene mekanikk, elektromekanikk og vakuumteknikk.

Vårt produktprogram består av lagerførte standardkomponenter samt kundetilpassede komponenter, løsninger, moduler og systemer.

Med Camozzi Pneumatikk som ny leverandør styrker Aratron sin posisjon innen markedet for Motions & Drive. Mange av våre kunder etterspør og har behov for pneumatikk i sine applikasjoner og derfor er det svært hyggelig at vi nå også kan tilby dette sammen med vårt øvrige produktsortiment.

Med over 50 års erfaring, egne støperier og produksjonsanlegg, er Camozzi i dag en ledende aktør med et innovativt produktsortiment for applikasjoner innen industriell automatisering, transportsektoren og Life Science.

For å styrke vår kompetanse på dette området har vi nylig ansatt to personer med bred kompetanse innen pneumatikk. Dette for at våre kunder skal føle trygghet ved at de får riktig veiledning og løsninger når de henvender seg til oss.

 

 

Sylindre

Camozzi tilbyr en komplett serie aktuatorer som inkluderer minisylindre og ISO profilsylindre. Innovative valg inkluderer kompakte sylindre, sylindre i rustfritt stål , stagløse sylindre, roterende actuatorer, produkter integrert med posisjonsomformere og produkter for håndtering.

Utfyllende produkter til serien er sensorer, føringsinnretninger, bremser, staglåser, støtdempere, tilbehør for fester og alle verktøyene du trenger for å optimalisere en pneumatikkrets.

 

Ventiler

Kontrollelementer representerer kjernen i en pneumatikkrets og har en stor betydning for presisjon og pålitelighet.

Camozzi garanterer de største gradene av kvalitet og effektivitet innen pneumatikkretser, med en omfattende serie pneumatiske ventiler, magnetventiler og ventiløyer, tilgjengelige i ulike størrelser og med forskjellige strømninger for å kunne tilfredsstille alle sektorer. For krevende bruksområder der det er behov for økt nøyaktighet, raskere respons og optimalisering av styring har Camozzi utviklet en produktserie med tilsvarende teknologi for trykk, posisjon og strømningskontroll.

 

 

Luftbehandling

 

Ofte avhenger effektiviteten til et pneumatikksystem mye av luftrenheten til luften som muliggjør bevegelse. For å fylle dette behovet tilbyr Camozzi en serie modulære FRL-enheter, blant annet filtre med forskjellige filtreringsnivåer, med aktivt karbon, fortettede filtre, regulatorer, smøreapparater, avskillerventiler og mykstartventiler. Disse modulene kan leveres som forhåndsbygde enheter, komplett med alt nødvendig tilbehør.

 

 

 

Koblinger

 

Standardserien inkluderer hurtig, superhurtig og universale fester, sammen med tilbehør og hurtigkoblinger i messing, teknopolymer og rustfritt stål.